­

Termeni şi condiţii

Toți utilizatorii serviciilor găzduite pe DipCraft Hosting au obligația de a lua la cunoștință termenii și condițiile impuse!
Sectiunea I: Serviciul de gazduire server joc
ART. 1: Nu se va permite modificarea numarului de sloturi (locuri de joc disponibile) sub nici o forma, aici intelegem inclusiv forma virtuala (sloturi false aditionale) - sistemul urmareste numarul de sloturi afisate la fiecare server in parte, si este setat sa opreasca serviciile ce nu se incadreaza in numarul de sloturi achizitionate.

ART. 2: In cazul serviciului de jocuri "San Andreas MultiPlayer", "Minecraft", "Altele" - nu se ofera suport pentru modificarea gamemodurilor/pluginurilor si in rezolvarea erorilor. Putem doar sa va indrumam catre o rezolvare.

ART. 3: Clientul se obliga sa-si optimizeze modulele/extensiile utilizate pe fiecare server de jocuri in vederea diminuarii consumului de resurse inutil, de asemeni acesta va respecta indrumarile DipCraft Hosting in materie de optimizare in vederea reducerii consumului de resurse, dar fara impact asupra performantei.

ART. 4: Serviciul de gazduire jocuri nu implica responsabilitatea DipCraft Hosting in furnizarea pe partea clientului a programului necesar pentru utilizarea serviciului de jocuri. (Exemplu: Clientul achizitioneaza un server de Minecraft, DipCraft Hosting nu se obliga sa puna la dispozitia clientului JOCUL necesar pentru utilizarea serviciului).

ART. 5: DipCraft Hosting se obliga sa puna la dispozitia clientului toate resursele necesare administrarii / configurarii serviciului de gazduire jocuri (panou de control, client FTP, module si extensii preconfigurate).

ART. 6: Asistenta tehnica pentru acest serviciul de gazduire servere jocuri este suta la suta gratuita si se acorda pe Chat, Tickete de asistenta sau Email. Asistenta tehnica nu include creearea de extensii (plugins) la solicitarea dvoastra ori configurarea/creearea modulelor (addonsului) dupa preferintele dvoastra.

ART. 7: Nu incurajam accesul neautorizat in clientul de joc, din partea serverului - in fapt, nu vom acorda asistenta pentru anumite plugin-uri menite sa modifice configuratia clientului de joc ori sa provoace probleme de utilizare a unitatii de procesare a jucatorului (aici putem aminti: destroy, gamemenu, grieff).

Sectiunea II: Plati, facturi, data scadenta
ART. 8: Factura aferenta serviciului/serviciilor ii este transmisa clientului, in format electronic - cu 7 zile inainte de data limita de plata (data scadenta).

ART. 9: Sistemul va trimite automat o reinstiintare de plata cu 3 zile inaintea datei scadente de plata.

ART. 10: Sistemul va transmite automat prima instiintare post-scadenta in prima zii dupa data limita de plata, a doua incepand cu urmatoarea zii premergator datei limita de plata, precum si a treia - si ultima - in ziua 3 post scadenta (dupa data limita de plata).

ART. 11: In cazul in care plata nu este confirmata in termen de 3 zile calendaristice dupa data limita de plata (scadenta) serviciile vor fii suspendate (automat) - iar asupra facturii curente va fii adaugata o taxa de intarziere la plata in procent de 5% din valoarea facturii. Suspendarea automata poate fi amanata in anumite cazuri exceptionale, in urma solicitarii din partea clientului precum si aprobarii din partea DipCraft Hosting - dupa analiza bonitatii clientului.

ART. 12: In cazul in care plata nu este confirmata in termen de pana la 5 zile calendaristice dupa data limita de plata serviciile vor fii terminate - toate datele sterse, precum si IP/urile vor devenii disponibile altor clienti DipCraft Hosting .

ART. 13: O factura achitata partial, nu se va considera o factura CONFIRMATA. In fapt, serviciile nu vor fii prelungite ! Nu se vor lua in considerare solicitarile de racalculare a datei scadente in baza unei plati partiale, cu alte cuvinte: serviciile nu vor fii prelungite in cuantum calculat pe zile de utilizare, perioada minima a abonamentelor contractate fiind de 30 zile.

ART. 14: Orice plata efectuata in conturile DipCraft Hosting asupra unui serviciu facturat, fie si ea partiala este NERAMBURSABILA ! DipCraft Hosting nu poate fi tras la raspundere pentru o factura achitata partial, in cazul in care serviciile sunt suspendate din pricina neconfirmarii facturii.

ART. 15: In cazul in care contul ajunge la punctul de suspendare/terminare din pricina neconfirmarii la plata a facturii, DipCraft Hosting va emite o factura de stornare avand valoarea de zero, sau o va modifica pe cea existenta - in limitele legii.

ART. 16: In urma unei facturi confirmate, DipCraft Hosting se obliga sa puna la dispozitia clientului - serviciul solicitat, in termen de pana la 72 de ore lucratoare de la data confirmarii. Exceptii de la aceasta regula se pot aplica asupra serviciilor unde este stipulat acest lucru in mod expres sau cazurile in care se discuta cu clientul un alt termen limita de activare.

ART. 17: In cazul utilizarii metodelor disponibile de plata online, clientul va achita serviciile prin sistemul pus la dispozitie de DipCraft Hosting (Zona clienti -> Facturi -> Selectie metoda de plata -> Plateste acum), in caz contrar sistemul automat de confirmare se afla in imposibilitatea de a confirma plata dumneavoastra - ceea ce poate conduce la suspendarea automata a serviciilor.